single reizen 30+

DIVERS 30+ SINGLE REIZEN OVERZICHT

Singlevakantiesvoor 30+ in Europa

Single reizenBen je op zoek naar leuke en betaalbarereizen in Europa? Dan hebben wij een aantal leuke single reis 30+ aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere reizen in landen als Turkije, Spanje, Portugal, Italië, Bulgarije, Scandinavië, IJsland, etc, op diverse data en geschikt voor diverse doelgroepen. Ben je op zoek naar een actieve vakantie, denk dan ook eens aan een salsa vakantie. Of zoek je het iets avontuurlijker? Ga dan op 30+ single wandelvakantie door het ruige Schotse landschap. Maar wil je leiver lekker relaxen dan kan dat ook op één van de vakanties aan de Middelandse Zee. Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

30+ verre single reizen

Ben je op zoek naar exclusieve groeps- en single reizen 30+? Van een safari in Afrika, tot een rondreis door Mongolië? Van een bezoek aan het Braziliaanse regenwoud, tot een rondreis door de VS. Dan hebben wij een aantal luxe reis aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Maak je op voor de 30+ single reis van je leven!!!! Heet je geen Floortje of Chris, maar wil je wel graag zelf de leukste plekjes op onze wereld verkennen, dan zijn deze reizen een bijzondere uitkomst. Bedenk alleen wel dat deze reizen extreem verslavend kunnen zijn. je bent dus gewaarschuwd. Klik op één van de onderstaande single reis aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

30+ special: diverse dansvakanties

Hou jij van de Iberische zon? Relaxen aan het strand, lekker eten, leuke nieuwe mensen leren kennen en tegelijkertijd Argentijnse Tango of salsa leren dansen? Of verkies je de cultuur van salsa hoofdstad Havana en tango hoofdstad Buenos Aires? Dan is deze single vakantie echt iets voor jou. En natuurlijk breng je na afloop met je medereisgenoten het geleerde ook in de praktijk op één van de vele tango en salsafeesten die ons eigen landje rijk is. De reis kenmerkt zich door een ontspannen sfeertje. De combinatie van zon en salsa/tango zorgt voor de aanmaak van een verse dosis gelukshormonen. Sombere gezichten zijn doorgaans dan ook ver te zoeken op deze tango en salsa single 30+ reizen.

Wil je meer weten over de reis, de beschikbare data,  de bestemming, de groepsgroottes, of de accomodatie, klik dan direct door naar deze single 30+ tango vakanties en salsa vakanties.

Single wintersport vakanties 30 plus

Ben je op zoek naar leuke 30+ single wintersport reizen? Dan hebben wij een aantal leuke single 30+ wintersport reis aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Diverse skigebieden behoren tot de mogelijkheden in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Tsjechië. Maar ook voor de mensen die op zoek zijn naar een nog specialere 30+ single wintersportvakantie hebben we leuke alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van avontuurlijke tochten door het Noorden van Lapland? Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

Ben je een avonturier of hou je meer van een zonnig zwembad met een ijskoud cocktailtje in je hand? Of ga je liever zeilen door de Middellandse Zee? Iedereen is anders en daarom zijn er ook zoveel 30 plus single reizen op de markt verkrijgbaar. Om snel een gedegen keuze te kunnen maken, hebben we de vakantieaanbiedingen van een groot aantal reisorganisaties voor je op een rijtje gezet. Hou je van tropische ritmes, palmbomen en actief bezig zijn, dan zijn de diverse dansvakanties zeker aan te bevelen. Zoek je het verder weg en wat exclusiever, kijk dan naar de exclusieve 30 + rondreizen met mogelijkheden in zo ongeveer elk land van onze planeet.

Maar zoek je vakanties die wat vriendelijker zijn voor je portemonnee dan is er binnen Europa (of zelfs ons eigen landje) voldoende leuks te vinden. Ga wandelen in Frankrijk, raften in Oostenrijk of bijbruinen aan de Middellandse Zee. Ook is het mogelijk deel te nemen aan een aantal leuke 30+ single weekenden in Nederland en België.  Van tropische single 30+ reis in Cuba, tot een inspirerende 30+ wintersportvakantie in de sneeuw, hieronder vind je een aantal betaalbare alternatieven. Waar je keuze ook op gaat vallen we wensen je bij voorbaat enorm veel plezier toe tijdens deze single reizen 30+.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?