single reis amerika

DIVERS SINGLE AMERIKA REIS OVERZICHT

Single reizen Amerika

Single rondreis New York

Van het Wilde Westen tot het moderne Oosten, van de Canyons tot de Lakes, van red States tot blue States, de VS heeft zoveel leuks te bieden dat het onmogelijk is om alles te zien in één vakantie. Daarom hebben we de leukste single reizen naar Amerika voor je op een rijtje gezet. Bezoek met gelijkgestemden de leukste plekjes van dit enorme land en geniet van een onvergetelijke vakantie.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Je bent single, gaat op vakantie en neemt mee… Een groep andere singles! Er heerst anno 2017 geen taboe meer op internetdating, alleen een bioscoopje pikken of op een single reis Amerika. Het kan zomaar zijn dat jij de enige bent in je omgeving die wilt gaan genieten van al het moois dat The States te bieden heeft. Alleen op vakantie gaan kan vaak een brug te ver voor de gemiddelde reisliefhebber. Niets is ook zo heerlijk als het delen van een adembenemend uitzicht, samen genieten van een lekker maaltje of een proosten met een exotische cocktail. Een single reis naar Amerika is dé oplossing voor al die single ladies en lads met een passie voor reizen én delen. Laat je niet meer tegen houden door het ontbreken van een reisgezelschap. Je boekt een van de single reizen naar Amerika en zo geniet je van de spanning van het alleen gaan én van het genot van het delen. Treed samen met een groep onbekende mensen het onbekende tegemoet. Het avontuur van een single reis Amerika zit ‘m niet alleen in de bestemming, maar ook het ontvouwen van een unieke groepsdynamiek. Zo combineer je met een single reis naar Amerika de vetste steden, prachtigste nationale parken en bizarste attracties met het randje spanning van een nieuwe groep.

Single reizen in Amerika laat je samen de ongekende mogelijkheden van het land ontdekken. Wil je als alleenstaande reizen in Amerika, dan hoef je niet alles zelf te regelen en te organiseren. Ons drukke bestaan hoeft ons niet meer te weerhouden om zo’n unieke kans te grijpen. De reis wordt van voor naar achter voor je geregeld. Er wordt zelfs een prachtige groep reisgenootjes voor je bij elkaar gezocht! Een perfecte balans tussen groepsactiviteiten en vrije tijd wordt aangeboden, zodat je ook kunt kiezen om even écht alleen te zijn. Er wordt van een single vakantie wel eens gezegd dat elke reisgenoot op zoek is naar een partner. Niets is minder waar. Het reisgezelschap bestaat op de eerste plaats uit gelijkgestemden: mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van een vreemde cultuur en het vereeuwigen van de mooiste momenten met een camera. Het is een verrijking van je leven om een single reis mee te maken. Maak nieuwe vrienden en verwonder je samen over de grootsheid van Amerika. Staat een single reis naar Amerika al op jouw bucketlist? We wensen je bij voorbaat veel plezier toe!

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
  • Wat is de verdeling man/vrouw?
  • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt