eenouder vakantie

DIVERS EENOUDERVAKANTIE OVERZICHT

Eenoudervakanties op verschillende locaties

Single vakanties 50+

Ben je op zoek naar een leuke en betaalbare eenoudervakantie? Dan hebben wij een aantal leuke vakantie aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere eenoudervakanties in diverse landen, op diverse data en geschikt voor diverse leeftijden. Geniet van je vrije tijd, terwijl de kinderen genieten van activiteiten met hun leeftijdsgenoten. Eenoudervakanties zorgen voor de ideale win-win situatie voor ouders en kind. Klik op één van de onderstaande eenoudervakantie aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

 • Diverse eenoudervakanties – vanaf €560 p.p. – meer informatie

 • Groot aantal eenoudervakanties – vanaf €200 – Meer informatie

 • Eenoudervakantie actieve bergsporten – vanaf €400 – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder eenoudervakanties – vanaf €400 p.p. – meer informatie

Eenouder wintersportvakantie

Single wintersportreis

Wil je graag met je kinderen genieten van de sneeuw? Lekker tijd met elkaar doorbrengen, maar ook de mogelijkheid hebben om er zelf af en toe op uit te trekken en met andere volwassenen? Dan is een wintersport eenoudervakantie de perfecte oplossing? Op deze wijze krijgt iedereen een geweldige vakantie die helemaal voldoet aan alle persoonlijke wensen. We wensen je alvast veel gezelligheid in de sneeuw!

 • Diverse eenouder wintersportvakanties – diverse prijzen – meer informatie

 • Diverse eenoudervakanties – vanaf €500 p.p. – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder wintersport eenoudervakanties – vanaf €600 p.p. – meer informatie

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Er zijn inmiddels behoorlijk wat aanbieders van eenoudervakanties op de markt. De wensen en eisen van elk gezin zijn anders en het is daarom zaak om een goede keuze te maken uit het grote aanbod. Wil je andere ouders ontmoeten en gezellig met de kinderen samen leuke activiteiten ondernemen, of ligt je focus toch wat meer op je eigen privacy (maar vind je het wel leuker om bepaalde activiteiten in groepsverband te ondernemen)? Hou je meer van de luxe van een hotel of voel je je helemaal thuis op een gezellige camping? Lig je het liefste all-inclusive aan het zwembad of ben je meer op zoek naar een actieve vakantie waarin je kunt wandelen, fietsen, raften of bergbeklimmen? Het kan allemaal bij een van de onderstaande eenouder vakantie aanbieders. De aanbieders op deze pagina hebben de beschikking over vakanties in zo ongeveer elk land van Europa en de prijzen lopen uiteen van €69 tot ongeveer €1200 p.p. Daarnaast kun je kiezen uit diverse thema’s. Van strandvakanties tot wintersportvakanties of cultuurvakanties, je vindt vast een 1-ouder vakantie die bij je past.

De afgelopen 10 jaar is het aantal eenoudergezinnen in Nederland sterk is gestegen. Inmiddels zijn er meer dan 600.000  kinderen met alleenstaande ouders. Je bent dus absoluut geen uitzondering.  De behoefte naar eenoudervakanties is hierdoor ook enorm toegenomen. Diverse aanbieders hebben ingespeeld op deze opkomende vakantiemarkt. Hierdoor is niet alleen het aanbod, maar ook de kwaliteit enorm toegenomen. De voordelen voor de deelnemers zijn ook legio. Naast een leuke nieuwe gezichten, is het natuurlijk ook mogelijk om het toezicht op de ouders te combineren. Daarnaast worden er natuurlijk activiteiten georganiseerd voor de kids, waardoor ouders er zelf ook eens lekker op uit kunnen. Eenoudervakanties zorgen op deze manier voor een ideale balans tussen “vrije tijd” voor de ouders en speelplezier voor de kinderen. Uiteraard zijn er  diverse 1-oudervakanties afhankelijk van de leeftijdscategorie van de kinderen. We wensen jou en je kinderen alvast heel veel plezier en inspiratie toe tijdens een welverdiende vakantie.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt