single reis curacao

DIVERS SINGLE CURACAO REIS OVERZICHT

Single reizen Curaçao

Curaçao is niet voor niets al jaren een mega populaire vakantie bestemming. Het fantastische klimaat en de vriendelijke mensen maken Curaçao tot een waar vakantieparadijs. Van duiken tot het maken van boottochten, van outback tochten tot een heerlijke BBQ op het strand, er is bijzonder veel mogelijk tijdens deze single reizen naar Curaçao.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.
10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Met levendige steden, prachtige natuur en heerlijk warm weer is een single reis Curaçao de ideale vakantie. Je krijgt niet alleen de kans om dit unieke eiland te ontdekken, maar komt ook in contact met interessante nieuwe mensen. Single reizen naar Curaçao geven je de kans om de locals te leren kennen, en je hebt ook alle vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Tijdens deze reizen ontdek je het eiland alleen, of met een groep andere alleenstaande reizigers. Je hebt zelf alles in de hand: of je nu graag een excursie naar één van de vele landhuizen op het eiland wilt maken, of liever je voeten in het zand graaft. Tijdens deze ontspannende vakantie ervaar je dit tropisch eiland op je eigen manier. Een single reis Curaçao geeft je bovendien de unieke kans om kennis te maken met gelijkgezinde personen. Zo ontstaan er nieuwe verfrissende vriendschappen die mogelijk na de reis nog standhouden. Samen ontdek je de prachtige natuur en de rijke geschiedenis van het eiland, of kies je er voor om te genieten van een cocktail op het strand. Als het grootste eiland van de Nederlandse Antillen heeft Curaçao allerlei unieke ervaringen te bieden.

Natuurliefhebbers op een single reis in Curaçao kunnen een bezoek brengen aan het grote Christoffelpark of de Hato Grotten. Deze druipsteengrotten zijn niet alleen prachtig, maar hebben ook een rijke geschiedenis. De muren van deze grotten zijn namelijk beschilderd met afbeeldingen die wel 1500 jaar oud zijn. Ook voor de cultuur- en geschiedenisliefhebber is het eiland een ware schatkist aan interessante locaties en bezienswaardigheden. Zo zijn er de iconische gekleurde huizen van Willemstad, maar ook vele musea zoals het Maritiem Museum en het Kura Hulanda museum. Alleenstaande reizen Curaçao zijn ideaal voor de single reiziger die op zoek is naar variatie. Ervaar inspirerende dagexcursies, ontspannende namiddagen op het strand en warme nachten in de vele clubs die het eiland rijk is. Single reizen Curaçao geven je de kans om te ontspannen en om je wereld te verrijken. Ontmoet nieuwe mensen en ervaar het eiland op je eigen manier. Laat het dagelijkse leven van je af glijden en zie wat deze unieke locatie je te bieden heeft. Een single reis naar Curaçao is jouw persoonlijke reis vol nieuwe mensen, ervaringen en herinneringen.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
  • Wat is de verdeling man/vrouw?
  • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt