single vakantie België

DIVERS SINGLE REIS BELGIË OVERZICHT

Single reizen België

Actieve single reizen

Even was het prachtige België van ons afgesloten tijdens de Coronacrisis. Toen voelden we met zn allen pas hoe erg we het misten om even een vleugje België op te snuiven en bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het imposante Antwerpen of het oude Gent. Gelukkig is op het.moment van schrijven de grens weer open en kunnen we weer genieten van heerlijke bieren, frites en wafels en van die authentieke Vlaamse gezelligheid. En dat geldt ook voor singles. Hieronder vind je een overzicht van leuke single vakanties in het vriendelijke België.

  • TIP! Single vakanties in de Belgische Ardennen vanaf €349 – Meer informatie

  • Natuurrijke singlereizen in België vanaf €495 – meer informatie

  • Vlaamse aanbieder single reizen – vanaf €600 p.p. – Meer informatie

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Het is op de eerste plaats natuurlijk een bijzonder land. Met 3 talen, een groot aantal regeringen en tal van tegenstellingen kun je België als land op z´n minst origineel noemen. En originaliteit vind je ook in België als vakantieland. Van het schitterende Gent tot het moderne Brussel, België is tijdloos. Van de ruige Ardennen tot de aangename Vlaamse Kust, ook de Belgische natuur maakt indruk. En op het gebied van gastronomie kunnen we nog wat leren van onze Zuiderburen.

Het is niet voor niets dat het land wereldberoemd is voor producten als bonbons, wafels, frieten (met die verrassende Belgische Mayonaise) en natuurlijk bijzondere bieren. Ook voor single vakantiegangers is België een populaire plek en dat is tijdens de Coronacrisis alleen nog maar groter geworden. Op deze webpagina vind je alles voor het vinden van een passende singlereis.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
  • Wat is de verdeling man/vrouw?
  • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt