single reis ibiza

DIVERS SINGLE IBIZA REIS OVERZICHT

Single reis Ibiza

Single vakanties 50+

De stralend zon, het heerlijke strand, het idyllische binnenland en het fantastische nachtleven. Dit alles maakt Ibiza tot de ultieme locatie voor een single reis. Met gelijkgestemde deelnemers genieten van alles wat dit bijzondere eiland te bieden heeft, dat is waar deze alleengaande reis om draait.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Een single reis naar Ibiza is dé perfecte vakantie voor een vrijgezel. Zon, zee, strand en feesten, wat wil een single nog meer? Ibiza staat bekend als hét feesteiland van Europa, maar wat veel mensen niet weten is dat het eiland nog veel meer te bieden heeft dan dat. Er zijn bijvoorbeeld prachtige natuurgebieden te vinden waar je helemaal tot rust komt. Niet alleen staat Ibiza bekend als een eiland waar veel hippe feesten gegeven worden, ook is het eiland geliefd onder hippies die graag helemaal tot zichzelf komen. Deze twee extremen (feesten en rusten) maken het eiland divers en geschikt voor elke zonliefhebber. Overdag luier je lekker op de gezellige stranden om te genieten van de zon en het heerlijke zeewater. Ontdek tijdens je single reis op Ibiza de ongerepte natuur, waar het eiland zo bekend om staat. Na zonsondergang begint het leven in de stadjes, er zijn gezellige steegjes met barretjes en restaurantjes die tot diep in de nacht open zijn. Alleenstaande reizen naar Ibiza zijn nu zeer populair, vanwege de relaxte sfeer die het eiland uitstraalt. Echter is die sfeer er niet altijd geweest. Eeuwen geleden was Ibiza een slagveld, pas in de twintigste eeuw werd het eiland veroverd door hippies. De ‘Love’ en ‘Peace’ is ook echt iets wat kenmerkend is voor Ibiza.

Tijdens de single reizen op Ibiza wordt er van alles georganiseerd, zodat jij zoveel mogelijk van dit schitterende eiland kunt ontdekken. Een bezoek aan Ibiza Stad mag niet gemist worden, deze stad heeft iets magisch. Hier vind je tevens de grootste monumentale trekpleister van Ibiza: Dalt Vila, de oude stadskern van de stad. De stranden op Ibiza variëren van rustig tot zeer druk. Een prachtig strand is bijvoorbeeld bij Benirras Bay, een zand- en kiezelstrand omringd met pijnbomen en groene heuvels. Hier kan ook prima gesnorkeld worden. Ook bijzonder om te zien tijdens je single reis naar Ibiza zijn de zoutvlakten, Las Salinas genoemd. Tegenwoordig is het een natuurreservaat waar diverse vogelsoorten hun plekje hebben gevonden, zoals flamingo’s. Single reizen op Ibiza zijn niet compleet zonder een bezoek aan één van de vele grotten die op het eiland te vinden zijn. Ontdek de stalagmieten, stalactieten, archeologische vondsten en zelfs watervallen in de grotten. Een single reis naar Ibiza is onvergetelijk. Samen met andere levensgenieters genieten jullie van de pracht en praal van het eiland. Wissel activiteiten af met wat ontspanning, de perfecte balans vind je daar. Wij wensen jou alvast heel veel plezier toe tijdens je single reis op Ibiza.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
  • Wat is de verdeling man/vrouw?
  • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt