single reizen 50+

DIVERS 50+ SINGLE REIZEN OVERZICHT

Singlevakanties 50+ in Europa

Single vakanties 50+

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare 50+ single reizen in Europa? Dan hebben wij een aantal leuke single reis 50+ aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere single 50+ reizen in landen als Turkije, Spanje, Portugal, Italië, Bulgarije, Scandinavië, IJsland, etc, op diverse data. Zoek je een actieve vakantie in Tsjechië of een culturele trip door het Noorden van Italië? Sommige reizen zijn echt 50+ singlereizen, anderen zijn gemixt, wat vaak zorgt voor een ongedwongen sfeertje. Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

 • TIP! 50+ Single reizen Europa – vanaf €650 – meer informatie

 • Tip! 50+  single strandvakanties – vanaf €1050 – meer informatie

 • Single 50 plus reizen: van Ibiza tot Toscane  – vanaf €731 – meer informatie

 • 50+ Single reizen Italië, Griekenland, Malta en meervanaf €1.200 – meer informatie

 • 50+ Single reizen: van Nederland tot Toscane, van Kroatië tot Polen  – vanaf €700 – meer informatie

 • Middellandse Zee – vanaf €900 – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder single reizen voor 50 plussers – vanaf €600 p.p. – Meer informatie

 • Natuurrijke singlereizen voor 50 plussers in diverse Europese landen vanaf €350 – meer informatie

 • Spanje, Portugal (salsa) – vanaf €400 – meer informatie

 • Zeilvakanties en weekenden 50+ alleengaanden op het Ijsselmeer en de Waddenzee – vanaf €239 – meer informatie

 • Spanje, Portugal, Albanië, Ijsland etc. – vanaf €1000 – meer informatie

50 plus verre single reizen

Verre single reizen

Ben je op zoek naar exclusieve groeps- en single reizen 50+? Van een safari in Afrika, tot een rondreis door Mongolië? Van een bezoek aan het Braziliaanse regenwoud, tot een rondreis door de VS. Dan hebben wij een aantal luxe aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Deze reis ga je nooit meer vergeten. Bereid je voor op de strandjes, wereldwonderen, kleuren en panorama’s die je normaal gesproken alleen in de leukste reisprogramma’s ziet. Maak kennis met oude culturen als die van de Maya’s of het oude China, of dans de Argentijnse Tango in een salon in het centrum van Buenos Aires. Klik op één van de onderstaande single reis aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

 • TIP! 50+ groepsreizen heel de wereld – vanaf €1500 –meer informatie

 • Verre single reizen 50+: Jordanië, Zuid-Afrika, VS,  Vietnam en meer vanaf €1.000 – meer informatie

 • TIP! Single reizen voor 50 plussers: Marokko, Maleisië, Iran en de rest van de wereld – vanaf €900 – meer informatie

 • TIP! 50+ Single reizen Mexico, VS en Bali – vanaf €650 – meer informatie

 • 50+ singlereis Mongolië vanaf €3.695 – meer informatie

 • Iran, Cuba, Zuid-Afrika, Tibet en de rest van de wereld – vanaf €1300 – meer informatie

 • Cuba (salsa en cultuur) – vanaf €1300 – meer informatie

 • Klik hier voor alle groepsreizen groepsreizen en individuele rondreizen.

50+ special: Cuba vakantie €595,-

Cuba single reis

Ben je op zoek naar leuke 50+ single wintersport reizen? Dan hebben wij een aantal leuke single 50+ wintersport reis aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere single wintersport reizen in meerdere landen, op diverse data en geschikt voor diverse leeftijden. Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

Single wintersport vakanties 50 plus

Single wintersport

Ben je op zoek naar leuke 50+ single wintersport reizen? Dan hebben wij een aantal leuke single 50+ wintersport reis aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere single wintersport reizen in meerdere landen, op diverse data en geschikt voor diverse leeftijden. Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Ben je op zoek naar een vakantie met leuke nieuwe, maar vooral ook gelijkgestemde gezichten? Vind je het ook veel leuker om in een groep te reizen, maar wil je wel een goede balans tussen privacy en groepsbeleving? Dan vind je hieronder een overzicht van bijna alle 50 plus singlereis aanbieders, zodat je zelf een keuze kunt maken uit de vakantie die het beste aansluit bij je eigen wensenpakket. Onemotion single reizen 50+ wil alleengaanden bij elkaar te brengen en inspireren. Van tropische 50 plus singlereis in Cuba, tot een inspirerende 50+ wintersportvakantie in de sneeuw, hieronder vind je een aantal betaalbare alternatieven. De prijzen lopen dermate uiteen, dat we verwachten dat iedereen een passende vakantie vindt die aansluit bij een gewenst budget. Echte aanraders zijn de Cuba vakantie, waarbij je je zelf helemaal onderdompelt in de Cubaanse cultuur. Zo krijg je je eigen danspartner en krijg je een kijkje in de Cubaanse cultuur, dat verder gaat dan de standaard toeristische trekpleisters.

Hou je van actieve 50 plus singlevakanties? Denk dan eens aan een actieve wandelvakantie door het ruige Schotland. Voel de keltische oerkrachten op je neerdalen, terwijl je door de Schotse heuvels marcheert. Naast de eerder genoemde mogelijkheden zijn er ook diverse andere mogelijkheden. Een busreis door Europa, een salsa reis naar bijvoorbeeld Portugal of Spanje en natuurlijk diverse wandelvakanties. De keuze is ruim aanwezig. Ben je liever wat verder weg? Kies dan bijvoorbeeld voor Marokko, Maleisië, Iran, Cuba, Tibet, Mongolië, Jordanië, China, Thailand, Cambodja, Canada of Sri Lanka. Dit zijn landen die je vast nog niet de revue hebt zien passeren en die wellicht wel op je bucketlist staan. Wanneer je als 50 plusser op vakantie wilt is er misschien wel een vriend of vriendin die mee wilt. Is deze niet aanwezig dan zijn er voldoende aanbieders die je de mogelijkheid geven om aan te sluiten bij een groep. Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis? We wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt