single reizen Europa

DIVERS EUROPEES SINGLE REIZEN OVERZICHT

Single reizen in Europa

Single reis 40+

Steeds meer mensen kiezen ervoor om wat dichter bij huis te blijven voor wat betreft het vieren van vakantie. Of het komt door de pandemie, de klimaatproblematiek, de kosten of gewoon omdat ons eigen continent ook bizar mooi is?! Voor single reizen geldt dat eigenlijk net zo. Dus ben je niet op zoek naar een single reisbestemming aan de andere kant van de wereld, maar wil je gewoon genieten van al het moois Europa te bieden heeft? Kijk dan hieronder voor een overzicht van het gehele aanbod aan Europese single vakanties.

 • TIP! Europese single reizen in Griekenland, Ibiza, Kroatië, Frankrijk etc. – vanaf €800 – meer informatie

 • TIP! Single vakanties in Europa: Griekenland, Ibiza, Frankrijk, Nederland en Italië – vanaf €650 – meer informatie

 • Single weekenden in Europa: Nederland en België – vanaf €309 – meer informatie

 • Single rondreizen door 9 Europese landen voor jongeren (18 tm 32 jaar) – vanaf €1.100 – Meer informatie

 • TIP! Single en alleengaanden vakanties jongeren (18-25 jr.) en (25-39 jr.)  – meer informatie

 • Single rondreizen Europa: Malta, Italië, Griekenland en meervanaf €1.000 – meer informatie

 • Single reizen Europa: van Nederland tot Toscane, van Kroatië tot Polen  – vanaf €700 – meer informatie

 • Europese single vakanties: Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Griekenland, Slovenië en Spanje – vanaf €570 – meer informatie

 • Zeilvakanties voor singles op het Ijsselmeer en de Waddenzee – vanaf €239 – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder Europese single reizen – vanaf €600 p.p. – Meer informatie

 • Single reizen in de Europese natuur vanaf €350 – meer informatie

 • Diverse Europese single rondreizen – vanaf €1.200 – meer informatie

 • Salsa vakanties in Europa – vanaf €600 – meer informatie

 • Single reizen naar Schotland, Madeira, Spanje, Cyprus en de rest van Europa – vanaf €1000 – meer informatie

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN EUROPA WEETJES

wist je dat?


Voor een leuke single vakantie hoef je helemaal niet zo ver te gaan. Op ons eigen continent is namelijk voldoende te beleven. Diverse Europese landen staan dan ook in de top vakantie bestemmingen voor Nederlanders. Ga je bijvoorbeeld naar Spanje dan zijn vooral Barcelona en Madrid populair. Andere hotspots in Spanje zijn Sevilla met z´n flamencoscene en natuurlijk de diverse mooie stranden. Ook de eilanden Ibiza en Mallorca en de Canarische eilanden trekken elk jaar enorme hoeveelheden Nederlanders aan. Een Europees land dat de afgelopen decennia hard de toplijst is binnen gekomen, is het schitterende Kroatië. De bijzondere combinatie van natuur, zee en een lekker klimaat maken van Kroatië een sprookjesachtige bestemming. Frankrijk is daarentegen al heel lang één van de populairste vakantiebestemmingen. En dat geldt niet alleen voor campinggangers en families. Ook single reizigers houden van Frankrijk. Bijzonder populair is tegenwoordig Ijsland met z´n ruige natuur. Verschillende operators organiseren dan ook meerdere singlevakanties in dit land. Duitsland heeft veel te bieden op het gebied van actieve single vakanties. Met diverse bosrijke regio´s is het land ideaal voor een single wandelvakantie. Leuke wandelroutes zijn bijvoorbeeld de Rennsteig die door het Thüringer Woud loopt.

De Eifelsteig loopt door de Eifel-regio vlakbij Nederland. Na afloop geniet je natuurlijk van een lekker lokaal biertje (Bitburg). Ook Oostenrijk heeft hele mooie wandelroutes. Denk bijvoorbeeld aan de Grossglockner Hoogalpenstraßedie dwars door het Nationaal Park Hohe Tauern loopt en uitzicht biedt oo de Grossglockner, de hoogste berg van Oostenrijk. Een andere leuke route is de Zirbenweg die loopt door de Oostenrijkse Alpen en je meeneemt langs de Zirben: de oude dennenbomen die alleen in de Alpen voorkomen. Ook voor Polen geldt dat het een beetje een onderschat single wandelvakantie land is met diverse schitterende wandelgebieden. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het Tatra-gebergte op de grens tussen Polen en Slowakije. Het is de hoogste bergketen in de Karpaten en biedt een adembenemend uitzicht op de omringende valleien en bergtoppen. Er zijn talloze wandelroutes in het Tatra-gebergte, variërend van gemakkelijke wandelingen tot uitdagende beklimmingen. Een andere aanrader is het Ojców Nationaal Park ligt in de buurt van Krakau met kalkstenen rotsformaties, grotten en valleien.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt