single weekend

DIVERS SINGLE WEEKEND OVERZICHT

Diverse single weekenden

Single weekenden

Leuke nieuwe gezichten, actieve inspanning of culturele ontspanning, tijdens deze singles weekenden met gelijkgestemde deelnemers kom je weer helemaal tot jezelf. Haal het maximale uit deze mini-vakanties en kies het weekend dat het beste aansluit bij je wensen door op de informatie links te klikken. Van het prachtige zonnige zuiden tot het mooie Scandinavië, Rusland en meer. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe op één van deze Europese alleengaande weekenden.

 • TIP! Single weekend Veluwe vanaf €249 – meer informatie

 • TIP! Leuke weekenden in Nederland en België – vanaf €295 – meer informatie

 • Diverse leuke singleweekenden in Nederland, België, Duitsland etc.  vanaf €350 – meer informatie

 • Single weekend wandelen in de Achterhoek   – vanaf €279 – meer informatie

 • Singles en alleengaanden weekend zeilen bij  Ijsselmeer en de Waddenzee – vanaf €239 – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder single weekenden – vanaf €250 p.p. – Meer informatie

 • Single wandelweekend in Limburg – vanaf €449 – Meer informatie

 • Single weekend tennissen in Nederlandvanaf €349 – Meer informatie

 • Single weekend golfen in Nederlandvanaf €349 – Meer informatie

Single steden trips

Single steden reis

Het is natuurlijk de beste manier om er even tussenuit te gaan: de stedentrip. Vergeet het werk en alle dagelijkse aangelegenheden en plaats jezelf in een hele nieuwe en verfrissende setting. Het bijzondere aan deze stedentrips is dat je niet alleen gaat, maar met andere singles net als jij. Diverse stedentrips zijn mogelijk binnen of buiten Europa. Ook is het mogelijk om rekening te houden met leeftijdscategorieën. We wensen je alvast een hele leuke single stedentrip toe.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Duurt het nog even totdat je vakantie hebt, maar ben je dringend op zoek naar een flinke dosis nieuwe inspiratie? Gezellig met gelijkgestemden op een single weekend in Nederland, Duitsland, Spanje of een ander land? Combineer gezelligheid, met leuke culturele uitstapjes, of kies voor een actief wandelweekend of een teambuilding weekend in België. Of heb je altijd al willen salsa dansen, maar was er eigenlijk altijd wel een reden om het uit te stellen? Nu niet meer! De onderstaande single weekend tips helpen je vast op weg naar een heerlijk inspirerend weekend.

Single weekenden zijn er in alle soorten en maten. Of je nu een spannende citytrip wilt maken of een salsa weekend. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is wel beschikbaar. En aangezien je op zoek bent naar single weekenden ben je op deze pagina aan het juiste adres. Een gezellige trip met een vriend en/of vriendin of juist alleen..de mogelijkheden zijn eindeloos. Bezoek Barcelona, Rusland, ga wandelen in Duitsland of 1 van de andere mogelijkheden. We hopen je te inspireren met een leuk en aantrekkelijk aanbod aan single weekenden in Europa en mogelijk daar buiten!

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt