single cuba vakantie

DIVERS SINGLE CUBA REIZEN OVERZICHT

Single Cuba vakantie

Cuba single reis

Hou jij van de Caribische zon? Relaxen aan het strand, lekker eten, leuke nieuwe mensen leren kennen en tegelijkertijd salsa leren dansen? Dan is deze single vakantie echt iets voor jou. De dansvakanties kenmerken zich door de zonnige locaties, lekker bewegen en het feit dat de focus minder ligt op het “single zijn” maar meer op hebben van een aangename vakantie met een leuk thema. Daarbij krijgt men met salsa lessen van professionele dansleraren, waarbij iedereen een persoonlijke Cubaanse danspartner heeft. Dit is een ideale manier om kennis te maken met de Cubaanse cultuur. Wil je meer weten over de reis, de beschikbare data, de bestemming, de groepsgroottes, of de accommodatie, klik dan direct door naar deze salsa single vakantie in Cuba.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Cuba ademt salsa muziek, rum en passie. En dit zul jij ook ervaren tijdens één van deze onvergetelijke single vakanties in Cuba. Overal muziek, live bandjes op straat, intense kleuren, zon en meeslepende ritmes. Tijdens deze Cuba vakanties komen veel culturele hotspots aan bod. Van het bruisende Havana met al z´n sfeervolle pleinen, tot het muzikale Santiago, van het authentieke Trinidad tot het paradijselijke Varadero met z´n fantastische stranden, Cuba heeft alles in huis om een vakantie te worden die je nooit maar dan ook nooit meer zult vergeten. Cuba is een van de meest op de bucketlist geplaatste bestemmingen ter wereld denken wij. De manier van leven, de zon, de mensen en alle andere dingen die het prachtige Cuba te bieden heeft.

En ben je liefhebber van rookwaren dan kom je met een Cubaanse sigaar ook zeker aan je trekken. Kies bijvoorbeeld een heerlijke Cohiba uit en zoek een bijzondere plaats of goed gezelschap om deze sigaar te ervaren. Laat je even afdwalen naar andere regionen in de wereld. Cuba heeft enorm veel schoonheid, kust, historie, auto’s en misschien zie je zelfs wel een ouderwetse Nederlandse bus. Of je nu gaat voor een rondreis, een dansvakantie of een backpack reis, Cuba leeft en bruist. Waar je keuze ook op valt we denken dat een single vakantie Cuba een onvergetelijke ervaring zal worden. Streep deze bijzondere reis snel van je vakantie wensenlijst! We wensen je bii voorbaat enorm veel plezier toe.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
  • Wat is de verdeling man/vrouw?
  • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt