Single wandelvakanties

DIVERSE SINGLE WANDELVAKANTIES

Single wandelvakanties

Single auto vakantie

Wandelen is leuk om alleen te doen maar misschien nog wel leuker in een groep. Zo verken je samen met gelijkgestemden een onbekende omgeving en geniet je samen van de schoonheid van het landschap. Er zijn verschillende Nederlandstalige aanbieders van single wandelvakanties te vinden. Hieronder hebben we een totaal overzicht gemaakt van alle aanbieders.

 • Tip! Single wandelvakanties in Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Italië – vanaf €995 – meer informatie

 • TIP! Single reizen: wandelen en hiken in Spanje, Frankrijk, Slovenië en meer  – vanaf €731 – meer informatie

 • TIP! Single wandelvakanties in de Europese natuur vanaf €350 – meer informatie

 • TIP! Single en alleengaanden wandelvakanties en actieve vakanties voor jongeren (18-25 jr.) en (25-39 jr.)  – meer informatie

 • TIP! Actieve single wandelvakanties en wandelweekenden – vanaf €249 – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder single wandelvakanties – vanaf €600 p.p. – Meer informatie

 • Actieve single vakanties naar het Basecamp in de Himalaya – vanaf €1600 – meer informatie

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE WANDELVAKANTIE WEETJES

wist je dat?


Meegaan met een single vakantie kan een spannende en verrijkende ervaring zijn. Lijkt jou het wat en ben je op zoek naar een leuke single wandelvakantie? Wij hebben een breed aanbod aan verschillende single wandelvakanties. Een single vakantie biedt de mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe bestemmingen te verkennen en jezelf beter te leren kennen. Een groot voordeel aan een single vakantie is de kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Door te kiezen voor een speciale groepsreis voor singles kun je meteen genieten van het gezelschap van andere reizigers die voor eenzelfde reis gekozen hebben. Deze omgeving zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om nieuwe vriendschappen te sluiten en speciale banden te ontwikkelen. Een single reis is dan ook een geweldige manier om uit je eigen comfortzone te stappen en jezelf uit te dagen. Wij hebben een breed aanbod aan single wandelvakanties. Wandelvakanties zijn natuurlijk de perfecte manier om van de natuur te genieten, actief te zijn terwijl je nieuwe mensen ontmoet! Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling door schilderachtige valleien, een meerdaagse trektocht door ruige bergen of misschien een culturele wandelreis door historische stadjes, er is altijd een single wandelvakantie die aansluit bij jouw interesses en niveau.

Op een single wandelvakantie gaan heeft vele voordelen. Je hebt namelijk de mogelijkheid te genieten van het gezelschap en van de mooie en rustige omgeving. Het is een geweldige gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en helemaal tot rust te komen in de natuur. Geniet van de adembenemende landschappen, pittoreske paden en prachtige uitzichten. Een ander voordeel is dat je nieuwe mensen kunt leren kennen met een gedeelde passie voor de natuur. Samen met andere wandelaars de paden verkennen en ondertussen tijd om elkaar beter te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Tijdens het wandelen heb je alle tijd om ervaringen te delen en ervaringen uit te wisselen. Tijdens de uitdagende trajecten moedig je elkaar aan wat meteen een band schept. Deze single wandelvakanties zijn geschikt voor alle niveaus en interesses. Of je nu een ervaren wandelaar bent die geniet van lange afstandswandelingen of een beginner die nog moet beginnen bij de basis. We presenteren je graag een aanbod aan verschillende wandelvakanties. Hierbij kun je denken aan ontspannen wandelingen door glooiende heuvels, uitdagende trektochten in de bergen of lange meerdaagse wandelavonturen. We hebben voor iedere wandelaar een route die past bij jouw voorkeuren en fysieke capaciteiten!

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt