single reizen 30+

DIVERS 30+ SINGLE REIZEN OVERZICHT

Singlevakanties voor 30+ in Europa

Single steden reis

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare reizen in Europa? Dan hebben wij een aantal leuke single reis 30+ aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere reizen in landen als Turkije, Spanje, Portugal, Italië, Bulgarije, Scandinavië, IJsland, etc, op diverse data en geschikt voor diverse doelgroepen. Ben je op zoek naar een actieve vakantie, denk dan ook eens aan een salsa vakantie. Of zoek je het iets avontuurlijker? Ga dan op 30+ single wandelvakantie door het ruige Schotse landschap. Maar wil je leiver lekker relaxen dan kan dat ook op één van de vakanties aan de Middelandse Zee. Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

 • Tip! 30+  singlereizen: tennis, padel, surfen, zeilen, hiken – vanaf €1050 – meer informatie

 • TIP! Diverse 30+ Single reizen – vanaf €650 – meer informatie

 • TIP! Single vakanties voor 30- en 30 plus – meer informatie

 • Single 30 plus vakanties in heel Europa – vanaf €600 – meer informatie

 • 30+ Actieve singlereizen in de bergen (bergsport) – vanaf €400 – meer informatie

 • Single zeilvakanties 30+ op het Ijsselmeer en de Waddenzee – vanaf €239 – meer informatie

 • Natuurrijke 30 plus singlereizen vanaf €350 – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder 30+ single reizen – vanaf €600 p.p. – Meer informatie

 • Spanje, Portugal (salsa) – vanaf €400 – meer informatie

 • 30+ single reizen Griekenland en Ibiza – vanaf €800 – meer informatie

 • Spanje, Portugal, Albanië, Ijsland etc. – vanaf €1000 – meer informatie

30+ verre single reizen

Verre single reizen 30+

Ben je op zoek naar exclusieve groeps- en single reizen 30+? Van een safari in Afrika, tot een rondreis door Mongolië? Van een bezoek aan het Braziliaanse regenwoud, tot een rondreis door de VS. Dan hebben wij een aantal luxe reis aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Maak je op voor de 30+ single reis van je leven!!!! Heet je geen Floortje of Chris, maar wil je wel graag zelf de leukste plekjes op onze wereld verkennen, dan zijn deze reizen een bijzondere uitkomst. Bedenk alleen wel dat deze reizen extreem verslavend kunnen zijn. je bent dus gewaarschuwd. Klik op één van de onderstaande single reis aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

 • TIP! 30+ Single reizen Mexico, Bali etc – vanaf €1199 – meer informatie

 • TIP! Single vakanties Costa Rica, Bali, VS etc. 30- en 30+  – meer informatie

 • TIP! Marokko, Maleisië, Iran en de rest van de wereld – vanaf €900 – meer informatie

 • TIP! 30+ groepsreizen op alle werelddelen – vanaf €1500 –meer informatie

 • Iran, Cuba, Zuid-Afrika, Tibet en de rest van de wereld – vanaf €1300 – meer informatie

 • 30+ Groepsreizen Egypte, Thailand, India en meer – vanaf €1000 – meer informatie

 • Cuba (salsa en cultuur) – vanaf €1300 – meer informatie

 • Klik hier voor alle groepsreizen groepsreizen en individuele rondreizen.

30+ special: diverse dansvakanties

Single zeilvakantie

Hou jij van de Iberische zon? Relaxen aan het strand, lekker eten, leuke nieuwe mensen leren kennen en tegelijkertijd Argentijnse Tango of salsa leren dansen? Of verkies je de cultuur van salsa hoofdstad Havana en tango hoofdstad Buenos Aires? Dan is deze single vakantie echt iets voor jou. En natuurlijk breng je na afloop met je medereisgenoten het geleerde ook in de praktijk op één van de vele tango en salsafeesten die ons eigen landje rijk is. De reis kenmerkt zich door een ontspannen sfeertje. De combinatie van zon en salsa/tango zorgt voor de aanmaak van een verse dosis gelukshormonen. Sombere gezichten zijn doorgaans dan ook ver te zoeken op deze tango en salsa single 30+ reizen.

Wil je meer weten over de reis, de beschikbare data,  de bestemming, de groepsgroottes, of de accomodatie, klik dan direct door naar deze single 30+ tango vakanties en salsa vakanties.

Single wintersport vakanties 30 plus

Single wintersportreis

Ben je op zoek naar leuke 30+ single wintersport reizen? Dan hebben wij een aantal leuke single 30+ wintersport reis aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Diverse skigebieden behoren tot de mogelijkheden in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Tsjechië. Maar ook voor de mensen die op zoek zijn naar een nog specialere 30+ single wintersportvakantie hebben we leuke alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van avontuurlijke tochten door het Noorden van Lapland? Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Ben je een avonturier of hou je meer van een zonnig zwembad met een ijskoud cocktailtje in je hand? Of ga je liever zeilen door de Middellandse Zee? Iedereen is anders en daarom zijn er ook zoveel 30 plus single reizen op de markt verkrijgbaar. Om snel een gedegen keuze te kunnen maken, hebben we de vakantieaanbiedingen van een groot aantal reisorganisaties voor je op een rijtje gezet. Hou je van tropische ritmes, palmbomen en actief bezig zijn, dan zijn de diverse dansvakanties zeker aan te bevelen. Zoek je het verder weg en wat exclusiever, kijk dan naar de exclusieve 30 + rondreizen met mogelijkheden in zo ongeveer elk land van onze planeet.

Maar zoek je vakanties die wat vriendelijker zijn voor je portemonnee dan is er binnen Europa (of zelfs ons eigen landje) voldoende leuks te vinden. Ga wandelen in Frankrijk, raften in Oostenrijk of bijbruinen aan de Middellandse Zee. Ook is het mogelijk deel te nemen aan een aantal leuke 30+ single weekenden in Nederland en België.  Van tropische single 30+ reis in Cuba, tot een inspirerende 30+ wintersportvakantie in de sneeuw, hieronder vind je een aantal betaalbare alternatieven. Waar je keuze ook op gaat vallen we wensen je bij voorbaat enorm veel plezier toe tijdens deze single reizen 30+.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt