single vakantie Duitsland

DIVERS SINGLE REIS DUITSLAND OVERZICHT

Single reizen Duitsland

Singlereis naar Duitsland

Tijdens de Coronacrisis bleek maar weer eens hoe belangrijk goede buren kunnen zijn. De komst van veel Duitse toeristen naar ons eigen land zorgde ervoor dat een deel van de verliezen in de Nederlandse toeristische branche konden worden goedgemaakt. Duitsers zijn gek op ons land met z’n lange kustlijn en mooie meren, maar stiekem zijn wij ook best een beetje gek op het mooie Duitsland. Het land met z´n trendy steden, schitterende bossen, adembenemende wandelroutes en heerlijke bieren. Veel Nederlanders trekken er dan ook op uit om Duitsland te ontdekken tijdens een vakantie, weekendje weg of een Teamevent. Voor singles die op zoek zijn naar een single vakantie in de buurt heeft het grote Duitsland veel te bieden. Kijk hieronder voor een overzicht van alle singlevakanties in het veelzijdige Duitsland.

  • Diverse natuurrijke singlereizen in Duitsland vanaf €465 – meer informatie

  • Single reizen: Rijn en Moezel en Parken en Kastelen in Duitsland  – vanaf €749 – meer informatie

  • Single reis naar Berlijn vanaf €469 – Meer informatie

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Nu de wereld door de plotseling opgekomen pandemie ineens een heel stuk kleiner lijkt te zijn geworden, gaan mensen opnieuw hun eigen regio ontdekken. De landen om ons heen zijn weer volledig onder de aandacht van het vakantie minnend deel van de bevolking. En natuurlijk mag ook Duitsland hierbij niet ontbreken. Van het uitgestrekte Schwarzwald met zijn sprookjesachtige kleuren tot de heuvelachtige Eiffel. Van het trendy Berlijn tot het oude Keulen, wat snel opvalt is de toeristische veelzijdigheid van het land.

Van gezellige kerstmarkten tot het wereldberoemde Oktoberfest, het land straalt een bepaalde gezelligheid uit. Ook voor singles is Duitsland uiterst interessant. Geniet van een actieve vakantie waarmee het heerlijke bier en de legendarische worsten snel weer zijn verbrand of geniet samen met gelijkgestemden van een trendy citytrip. Bekijk het aanbod Duitse single reizen op deze pagina.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
  • Wat is de verdeling man/vrouw?
  • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt