single reizen Kroatië

DIVERS SINGLE REIS KROATIË OVERZICHT

Single reizen Kroatië

Een single vakantie in Kroatië is nog leuker dan je vooraf wellicht zou denken. Dit prachtige land heeft van alles te bieden. Van Romeinse nederzettingen tot middeleeuwse steden, van ongekend mooie stranden tot ruige natuur. Van Istrië tot Split, van Dubrovnik tot Zagreb, er is veel mogelijk voor wat betreft single reizen in dit mooie land. Wat zeker een aanrader is om een single zeilvakantie te boeken door de Kroatische wateren.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

 • TIP! Single zeilvakantie in Kroatië  – vanaf €1.595 – meer informatie

 • TIP! Single reizen voor jongeren naar Kroatië (18-25 jr. en 25-32 jr.)  – vanaf €1.000 – meer informatie

 • Single reizen Kroatie: Istrië  – vanaf €1.349 – meer informatie

 • Single rondreizen door Kroatië voor jongeren (18 tm 32 jaar) – vanaf €1.824 – Meer informatie

 • TIP! Single reizen Kroatië of Slovenië – vanaf €1.749 – meer informatie

 • Single rondreis Kroatië: Split en Dubrovnikvanaf €2.395 – meer informatie

 • Single reizen naar Kroatië: Pakostane, Biograd of Dalkmatië  – vanaf €590 – meer informatie

Eenoudervakanties in Kroatië

Ben je op zoek naar een betaalbare eenoudervakantie waar alles in zit: zon, zee, natuur, cultuur en leuke mensen? Dan is een eenoudervakantie in Kroatië echt wat voor jullie. Willen jullie lekker actief doen of toch genieten van een mooie dag aan het strand met andere eenouder gezinnen of toch liever alleen, het is allemaal mogelijk. Bekijk hieronder het aanbod.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

 • Eenoudervakanties in Kroatië: Biogradvanaf €470 – Meer informatie

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLEREIS KROATIË WEETJES

wist je dat?


Ga je op singlevakantie naar Kroatië, dan de kans groot dat je tevens een bezoek zult brengen aan de mooie stad Dubrovnik. Deze stad met z´n middeleeuwse stadsmuren is namelijk erg populair onder toeristen. Deze stappen dan ook regelmatig in bij de Dubrovnik kabelbaan die begint bij de oude stad en eindigt op de top van de Srd-berg. Op de top van de berg kunnen bezoekers genieten van een panoramisch uitzicht op Dubrovnik en de omliggende eilanden. Een andere stad die zeker de moeite waard is om te bezoeken is Split. Hier bezoek je Het Paleis van Diocletianus dat werd gebouwd in de 4e eeuw na Christus door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie. Het paleis is het grootste en best bewaarde Romeinse paleis ter wereld. Wil je graag een totaaloverzicht van de stad, dan ga je naar de Marjan-heuvel met een prachtig uitzicht op de stad en de Adriatische Zee. Ben je op zoek naar een bijzondere plek met een levendig nachtleven? Dan is het eiland Hvar een aanrader voor jou en je mede single reizigers. Hier ga je lekker los in Hvar stad of bezoek je bijvoorbeeld het schattige dorpje Stari Grad.

Ben je op zoek naar ongekend mooie natuur? Dan breng je vast en zeker een bezoek aan de Plitvice-meren dat bekend staat om zijn prachtige meren, watervallen, bossen en wandelpaden. Hieronder staan enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Plitvice-meren. Hier kun je tevens rondvaren en grotten bezoeken. Ga je naar Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, dan bekijk je natuurlijk grondig de 13-eeuwse Sint-Marcuskerk. Onmoeten, uit eten gaan en uitgaan kun je heel goed bij het Ban Jelačić-plein. Bezoek je het schiereiland Istrië, dan neem je ook een kijkje in Rovinj. Hier bezoek je het Venetiaans fort, de jachthaven of één van de vele mooie stranden. Hou je van de Romeinse cultuur, dan moet je zeker ook een bezoek brengen aan Pula in Istrië. Hier vind je o.a. het Amfitheater, het Forum en de Tempel van Augustus. Verder is Kroatië natuurlijk wereldberoemd voor de mooie wateren waarop heerlijk kan worden gezeild. Bezoek samen met de andere singles leuke stranden, mooie eilanden en pittoreske dorpjes terwijl jullie samen de boot op koers houden.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt