single reis italie

DIVERS SINGLE ITALIE REIZEN OVERZICHT

Single reizen Italië

single reizen Italië

Van wintersport vakantie tot single rondreis langs de mooiste steden van Italië, van een wandelvakantie door Toscane tot een onvergetelijke stedentrip of een jongeren vakantie. Van Vlaamse single reizen tot Nederlandse aanbieders. Hieronder hebben we de leukste single reizen naar het zonovergoten Italië voor je op een rijtje gezet.

Wil je meer weten over de reis, de beschikbare data, de bestemming, de groepsgroottes, etc. , klik dan direct door naar de single reis van je keuze.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Wil je op vakantie naar Italie, maar heb je niemand in de omgeving die mee of wil kan gaan? Of vind je het leuk om in je eentje op reis te gaan naar Italie en daar nieuwe mensen te ontmoeten? Ga dan mee met een single reis naar Italie. Want Italië is een fantastisch vakantieland. De rijke historie, het heerlijke eten, het geweldige Mediterrane klimaat en de afwisselende vakantiemogelijkheden maken het tot een bestemming waar je ieder jaar wel naar toe zou willen gaan. Ontdek met een single reis Italie zoals dat je alleen maar kent van films en uit boeken. Bekijk door het hele land de erfenis van de Romeinen of ga op zoek naar sporen van de mysterieuze Etrusken. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden van de eeuwige stad Rome, zoals het Vaticaan, het Colosseum, de Trevi-fontein, de Spaanse Trappen en de ondergrondse Christelijke begraafplaatsen langs de Via Appia Antica. Of geniet met een single reis door Italie van het schilderachtige landschap van Umbrië en Toscane, waar je je tegoed kunt doen aan heerlijke lokale wijnen en prachtige renaissancestadjes op hoge heuveltoppen kunt bezoeken. Ga naar de mooie Zuid-Italiaanse stad Napels en bezoek de indrukwekkende nabijgelegen ruines van Pompei of Herculaneum. Door het enorme aanbod van alleenstaande reizen naar Italie vind je altijd wel een vakantie die precies past bij jouw wensen.

Met een single reis naar Italie ben je er echt even uit, en je ontmoet nog leuke groepsleden ook. Want er gaan met singlereizen mensen mee die net als jij meer van de wereld willen zien. Het zijn gezellige en reislustige mensen van 20 tot 60 jaar, die ook willen genieten van de perfecte mix van een zelfstandige vakantie en comfortabel reizen in een groep. Je kunt bijvoorbeeld als single meegaan op wintersport naar Italië, maar ook in de zomer kiezen voor één van de zonnige single reizen door Italie. En wil je tijdens je vakantie lekker bezig zijn, kies dan voor een actieve single reis in Italie, zoals een wandel- of zeilvakantie. Bij single reizen naar Italie kom je op de leukste en verrassende plekken. Zo zijn de Italiaanse eilanden stuk voor stuk een bezoek waard. Het zuidelijk gelegen Sicilië is een fascinerende smeltkroes van eeuwenoude culturen, want het is over een periode van ruim tweeduizend jaar bezet geweest door onder meer de Grieken, Arabieren en zelfs de Noormannen. Sardinië is een stuk ruiger en daardoor een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers. En het groene eiland Elba is met zijn mooie stranden en heerlijke vissersdorpjes veel meer dan alleen de tijdelijke verblijfplaats van Napoleon Bonaparte. Met een single reis kun je dus overal in Italië genieten van een geweldige vakantie.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
  • Wat is de verdeling man/vrouw?
  • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt