single activiteiten

LEUK SINGLE ACTIVITEITEN OVERZICHT

Ben je single en wil je in contact komen met andere singles? Ben je op zoek naar een leuke club of een gezellige single activiteit? Neem een kijkje bij onze single activiteit tip. Door het hele land zijn er diverse verenigingen, clubs en stichtingen die activiteiten organiseren voor singles en alleengaanden.

Singlereizend richt zich voornamelijk op het promoten van reizen en weekenden. Niettemin vind je hieronder ook een aantal leuke single clubs. Singlereizend heeft een overzicht gemaakt van een aantal sites die mogelijk interessant voor je zijn. Van salsa dans agenda’s tot aan andere websites die je op weg kunnen helpen bij het vinden van een bijzondere dag. We wensen je alvast veel plezier toe!

Single activiteiten met een vleugje salsa

Ben je single en op zoek naar een nieuwe manier van uitgaan? Denk dan ook eens aan leuke salsa feesten. Deze dans is vrij gemakkelijk te leren, zodat je niet eerst jaren les hoeft te hebben, voordat je in staat bent om een beetje mee te kunnen dansen op een salsafeest. Het meenemen van een danspartner is ook absoluut niet noodzakelijk. Een groot deel van de salsadansers komt namelijk alleen naar de les. Doordat salsa een zogenaamde geleide dans is, kun je ook prima dansen met wildvreemden. Hieronder vind je leuke links over salsa scholen bij jou in de buurt en zelfs salsa vakanties.

Single activiteiten stijldansen en uitgaan voor singles

Ben je op zoek naar leuk singlefeest bij jou in de buurt? Wil je lekker dansen op 80/90 muziek met gelijkgestemden? Of gaat je voorkeur uit naar een avondje ballroomdansen met alleengaanden. Doordat het aantal singles in Nederland steeds verder groeit, is er een groot aanbod aan leuke feesten en dansscholen die rekening houden met singles.

Hieronder willen we je graag inspireren aan de hand van een aantal handige links. We wensen je bijvoorbeeld veel uitgaansplezier!

  • Dansavonden Steenwijk en Klarenbeek:           Stapswingt
    Dansavonden Capelle aan den Ijssel:                 Single dansen

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?