single reizen 40+

DIVERS 40+ SINGLE REIZEN OVERZICHT

40+ single reizen in Europa

Single reis 40+

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare reizen in Europa? Dan hebben wij een aantal leuke aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere single 40+ reizen in landen als Turkije, Spanje, Portugal, Italië, Bulgarije, Scandinavië, IJsland, etc, op diverse data en doelgroepen. Kies bijvoorbeeld voor een wandelvakantie in Scandinavië, of een strand en relax vakantie in het warme Zuiden van Europa. Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

 • TIP! 40+ Single reizen Griekenland, Ibiza en Italië – vanaf €650 – meer informatie

 • TIP! 40+ single reizen Griekenland en Ibiza – vanaf €800 – meer informatie

 • 40+ Single rondreizen Italië, Malta, Noorwegen, Kroatië, Cyprus en Griekenland vanaf €1.400 – meer informatie

 • 40+ Single reizen: van Nederland tot Toscane, van Kroatië tot Polen  – vanaf €700 – meer informatie

 • 40+ single weekenden Nederland en België – vanaf €309 – meer informatie

 • 40+ single vakanties in Europa – vanaf €570 – meer informatie

 • Zeilvakanties 40 plus alleengaanden op het Ijsselmeer en de Waddenzee – vanaf €239 – meer informatie

 • Natuurrijke 40+ singlereizen in diverse Europese landen vanaf €350 – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder 40+ single reizen – vanaf €600 p.p. – Meer informatie

 • Middellandse Zee – vanaf €900 – meer informatie

 • Spanje, Portugal (salsa) – vanaf €400 – meer informatie

 • Spanje, Portugal, Albanië, Ijsland etc. – vanaf €1000 – meer informatie

Verre single reizen 40+

Verre single reizen 40+

Ben je op zoek naar exclusieve groeps- en single reizen 40+? Van een safari in Afrika, tot een rondreis door Mongolië? Van een bezoek aan het Braziliaanse regenwoud, tot een rondreis door de VS. Dan hebben wij een aantal luxe aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Maak je op voor de reis van je leven!!!! Een kleine waarschuwing is wel op z’n plaats, aangezien deze reizen zeer verslavend zijn. Voor je het weet, maak je elk jaar dé reis van je leven. Klik op één van de onderstaande single reis aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

 • TIP! 40+ Single reizen Mexico, Bali etc – vanaf €1199 – meer informatie

 • TIP! Marokko, Maleisië, Iran en de rest van de wereld – vanaf €900 – meer informatie

 • TIP! 40+ groepsreizen op alle werelddelen – vanaf €1500 –meer informatie

 • TIP! 40+ Single rondreizen Cuba, Zuid-Afrika, VS, Borneo en meer vanaf €1.400 – meer informatie

 • Natuurrijke singlereizen Mongoliëvanaf €3500 – meer informatie

 • 40+ Groepsreizen Egypte, Thailand, India en meer – vanaf €1000 – meer informatie

 • Verre 40 plus single reizen naar Iran, Cuba, Zuid-Afrika, Tibet en de rest van de wereld – vanaf €1300 – meer informatie

 • Cuba (salsa en cultuur) – vanaf €1300 – meer informatie

 • Klik hier voor alle groepsreizen groepsreizen en individuele rondreizen.

40+ special: diverse dansvakanties

Single zeilvakantie

Hou jij van de Iberische zon? Relaxen aan het strand, lekker eten, leuke nieuwe mensen leren kennen en tegelijkertijd Argentijnse Tango of salsa leren dansen? Of verkies je de cultuur van salsa hoofdstad Havana en tango hoofdstad Buenos Aires? Dan is deze single 40+ reis echt iets voor jou. De dansvakanties kenmerken zich door de zonnige locaties, lekker bewegen en het feit dat de focus minder ligt op het “single zijn” maar meer op hebben van een aangename vakantie met een leuk thema. Wil je meer weten over de reis, de beschikbare data,  de bestemming, de groepsgroottes, of de accommodatie, klik dan direct door naar deze single 40+ tango vakanties en salsa vakanties.

Single wintersport vakanties 40+

Single wintersport

Ben je op zoek naar leuke 40+ single wintersport reizen? Dan hebben wij een aantal leuke aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere single wintersport reizen in meerdere landen, op diverse data en geschikt voor diverse leeftijden. Elke aanbieder heeft verschillende opties en categorieën. Zo zijn er wintersport vakanties voor alleen 40 plussers, maar ook reizen waar sprake is van een evenwichtige verdeling. Klik op één van de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Als veeleisende single reizende veertig plusser verwacht je veel van je aanstaande vakantie. En weet je wilt en misschien nog beter, wat je absoluut niet leuk vindt. Hieronder hebben we de diverse 40+ singlereis aanbieders voor je op een rijtje gezet in diverse categorieën. Van actieve wintersportvakanties tot zonnige strandvakanties, alles is mogelijk. Ook lopen de prijsklassen behoorlijk uiteen. Hou je van Cubaanse ritmes en heb je dit muzikale en bijzondere eiland zelf nog nooit bezocht? Dan is de Cubaanse dansvakantie een echt aanrader. Over je danstalent hoef je je geen enkele zorgen te maken, je krijgt namelijk je eigen Cubaanse danspartner en privé leraar (of lerares).

En hoe kun je beter een cultuur in duiken die is gebouwd op de muzikale ritmes? Juist, door te dansen natuurlijk. Maar dat is niet het enige dat je zult doen op deze vakantie. Deze reis zul je niet snel vergeten. We wensen je alvast heel veel inspiratie bij het maken van een selectie uit alle inspirerende 40+ single vakanties met veel nieuwe gelijkgestemde gezichten. En mocht je niet kunnen wachten tot de vakantie is aangebroken, dan hebben we ook een leuk aantal single weekenden (ook voor 40+) voor je in petto, met diverse thema’s. We wensen je bij voorbaat enorm veel plezier toe tijdens 1 van deze bijzondere vakanties.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt