single reizen 20+

DIVERS 20+ SINGLE REIZEN OVERZICHT

Single reizen 20+in Europa

Actieve single reizen

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare 20+ single reizen in Europa? Dan hebben wij een aantal leuke aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere reizen in landen als Turkije, Spanje, Portugal, Italië, Bulgarije, Scandinavië, IJsland, etc, op diverse data en geschikt voor diverse doelgroepen. Ga lekker los in een Spaanse discotheek, of geniet van een kampvuur op het strand. Of kies voor een avontuurlijke 20+ singlevakantie in het ruige Schotse hooggebergte. Klik op één van de onderstaande single reis 20+ aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

 • TIP! 20+ single reizen Griekenland en Ibiza – vanaf €800 – meer informatie

 • Single rondreizen door 9 Europese landen voor jongeren (18 tm 32 jaar) – vanaf €1.100 – Meer informatie

 • TIP! 20+ Single reizen Griekenland, Ibiza en Italië – vanaf €650 – meer informatie

 • TIP! Single en alleengaanden vakanties jongeren (18-25 jr.) en (25-39 jr.)  – meer informatie

 • Party Single reizen voor 18-25 jaar: Mallorca of Algarve – vanaf €546 – meer informatie

 • Single reizen voor 25-39 jaar: dansen in Ibiza tot actief in de bergen – vanaf €470 – meer informatie

 • 20+ Actieve bergsport singlereizen vanaf €400 – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder van 20+ single reizen – vanaf €600 p.p. – Meer informatie

 • Middellandse Zee – vanaf €900 – meer informatie

 • Spanje, Portugal (salsa) – vanaf €400 – meer informatie

 • Spanje, Portugal, Albanië, Ijsland etc. – vanaf €1000 – meer informatie

 • Klik hier voor groepsreizen in Europa.

Verre single reizen 20+

Verre single reizen 40+

Ben je op zoek naar exclusieve groeps- en single reizen 20+? Van een safari in Afrika, tot een rondreis door Mongolië? Van een bezoek aan het Braziliaanse regenwoud, tot een rondreis door de VS.  Dan hebben wij een aantal  luxe  aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Maak je op voor de reis van je leven!!!! Over 40 jaar heb je het er waarschijnlijk nog over. We willen je nog wel even wijzen op het feit dat deze vorm van reizen zeer verslavend kan werken. Klik op één van de onderstaande single reis aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

20+ special: diverse dansvakanties

Single reizen naar Cuba

Hou jij van de Iberische zon? Relaxen aan het strand, lekker eten, leuke nieuwe mensen leren kennen en tegelijkertijd Argentijnse Tango of salsa leren dansen? Of verkies je de cultuur van salsa hoofdstad Havana en tango hoofdstad Buenos Aires? Dan is deze single vakantie echt iets voor jou. Leef je uit op de Bachata, de Merengue, Zouk, Argentijnse Tango of natuurlijk de salsa en ga helemaal los op één van de bruisende tango en salsafeesten. Tussendoor kom je natuurlijk helemaal bij aan het zwembad of op het strand.

Wil je meer weten over de reis, de beschikbare data,  de bestemming, de groepsgroottes, of de accomodatie, klik dan direct door naar deze single tango vakanties en salsa vakanties.

Single wintersport vakanties 20+ vanaf €400,-

Single wintersport

Ben je op zoek naar leuke 20+ single wintersport reizen? Dan hebben wij een aantal leuke aanbiedingen van verschillende gerenommeerde organisatoren voor je gerangschikt. Elke organisator heeft meerdere single wintersport reizen in meerdere landen, op diverse data en geschikt voor diverse doelgroepen. De leeftijden kunnen per vakantie sterk wisselen. Skiën is mogelijk in meerdere beroemde skigebieden in de diverse skilanden in Europa. Klik op één van de onderstaande single 20+ wintersport reis aanbiedingen voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

20+ single reizen met eigen vervoer

Single weekenden

Dat de reiswereld hard is getroffen door de opkomst van het coronavirus. Verre reizen zijn op het moment van schrijven niet of nauwelijks mogelijk. En dat geldt ook voor single reizen. Reizen per vliegtuig kan immers meerdere risico’s met zich meebrengen. Daarom hebben we een aantal singlereizen aanbieders verzameld die reizen aanbieden waar je met eigen vervoer naar toe kunt gaan, zodat je net iets minder risico loopt dan met het vliegtuig. Sommige van deze single reizen zijn speciaal voor 20 plussers. Aan anderen kunnen 20 plussers ook deelnemen samen met andere leeftijdscategorieën.

20+ single kerst reizen

Single kerstreizen

De kerst is voor sommige singles een wat minder leuke tijd. En dat is deze corona kerst misschien nog wel meer van toepassing dan kerstmis in andere jaren. Op het moment van schrijven is er nog niet bekend wat er mogelijk zal zijn tijdens de kerstvakantie. Maar de verwachting is dat deze mogelijkheden tamelijk beperkt zullen zijn. Mogelijk zijn er toch singlereizen die door kunnen gaan in eigen land of de landen om ons heen. Hieronder vind je een overzicht van kerstvakanties voor singles. Juist voor twintigplussers is de coronacrisis misschien wel extra heftig. Uitgaan en andere leuke activiteiten liggen stil en als je niet uitkijkt wordt het ook nog een single kerst. Misschien dat een single kerstvakantie voor 20 plus uitkomst kan bieden.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Een single reis kan een leuk alternatief zijn voor een zomer- of wintervakantie. Maar als twintiger heb je natuurlijk wel een stevig eisenpakket klaar liggen. Kies je voor een avontuurlijke 20+ singlereis, of hou je meer van luieren op het strand met een lekkere BBQ en gitaarmuziek bij een geïmproviseerd kampvuur? Alles is mogelijk. En wat te denken van de wintersportvakanties? Sta je al zo ongeveer vanaf je geboorte op de ski’s, dan zijn je verwachtingen van de vakantie waarschijnlijk behoorlijk anders dan wanneer dit de eerste keer wordt dat je op de lange latten zult staan.

Smaken verschillen en daarom zijn er heel wat verschillende single reizen voor 20 plussers op de markt verschenen. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de leukste aanbieders. Hieronder vind je een overzicht van leuke thema’s en prijsklassen. Een speciale tip: kijk ook eens naar de diverse salsa vakanties in Europa en erbuiten. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gedanst. De combinatie van zon, zee, actief bezig zijn en andere leuke twintigers maken je vakantie vast en zeker compleet. Heel veel inspiratie alvast toegewenst met je 20+ reis!

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt