single reis ijsland

DIVERS SINGLE IJSLAND REIS OVERZICHT

Korte Single reizen Ijsland (8 dgn)

Single reis IJsland

Ijsland, het ruige en mysterieuze land vol gletsjers en geisers. Een land dat wordt bewoond door vrije en ruimdenkende mensen die jou graag de schoonheid van hun bijzondere eiland laten zien. Diverse alleengaande reizen zijn mogelijk bij verschillende aanbieders. Hieronder hebben we de allerleukste korte IJslandse single reizen voor je op een rijtje gezet.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

Lange single reizen Ijsland (> 8 dgn)

Single rondreis New York

Ben je op zoek naar een leuke alleenstaande reis naar het ruige IJsland, maar is 8 dagen tot wat te kort voor je? Wellicht zijn de onderstaande reizen dan een leuke oplossing voor je. Behalve leuke single rondreizen, bestaat er ook de mogelijkheid om een combinatiereis te maken met zowel een bezoek aan IJsland als een bezoek aan het indrukwekkende New York.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

 • TIP! Groepsreis Ijsland (13 dgn) – vanaf €2800 – meer informatie

 • Natuurrijke single wandelvakantie in Ijsland (9 dgn.) vanaf €3.370 – meer informatie

 • Single reizen naar IJsland (13 dgn.)vanaf €4850 – meer informatie

 • Single Reis Ijsland (14 dgn) – vanaf €2500 – Meer informatie

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Een op iedere acht Nederlanders is single en het aantal neemt snel toe. Dat betekent dat steeds meer mensen op zoek gaan naar een vakantie met andere singles of waarbij het avontuur lonkt. Vakanties die je in een relatie misschien niet -meer- zo snel zult maken. Een prima voorbeeld is een single reis naar IJsland. Het onbekende eiland dat zo nu en dan in het nieuws komt omdat een vulkaan, waarvan je de naam niet uit kunt spreken, is uitgebroken. Waar de geisers het water meters huizenhoog spuwen of waar het Noorderlicht te zien valt. Omdat IJsland onbekend en de taal onbegrijpelijk is, valt de keuze niet zo snel op dit schitterend eiland. Wie niet van drukke toeristenplaatsen, zee, zon, strand houdt, is hier op zijn plek. De bevolking spreekt over het algemeen uitstekend Engels, is heel vriendelijk en behulpzaam en gering in aantal. Op het hele eiland wonen circa 300.000 mensen. Dat is te vergelijken met Utrecht. Dus mocht je dat willen, dan ben je vaak alleen met de natuur, de vele watervallen en de bergen. Of met papegaaiduikers en andere zeevogels, die zich op en rond de kliffen gevestigd hebben. Dat maakt de single reis IJsland zo anders en bijzonder.

Voor wie graag wandelt, zich ontdekkingsreiziger wil voelen en van onvoorspelbaar mooie natuur houdt, zijn de alleenstaande reizen naar IJsland ideaal. Met een auto toeren of liever een week door de natuur struinen? Of een oponthoud in het gezellige en moderne Reykjavik? Geen punt. Maak maar een keuze uit de single reizen IJsland. Algemeen geldt, ook voor mensen die een single reis IJsland kiezen, dat een bezoek aan de Blue Lagoon zo wat een verplichting is. Dit is een lavaveld, waarvan het water uit de vulkaan omhoog komt. Het biedt naast heerlijk warm water dat een genezend effect heeft, ook heel wat aan luxe. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een single reis IJsland, waarbij je samen met andere singles een vakantie invult. Bij de samenstelling van de single reizen IJsland is rekening gehouden met de leeftijd. Het varieert tussen een langer oponthoud in het hippe Reykjavik tot een boottocht op zoek naar de machtige walvissen. Overigens is een boottocht voor iedereen aan te bevelen. Tenslotte is IJsland een van de bakermatten van de Vikingen. Wie van vis en zeevruchten houdt, is hier op zijn plek. Alleen dat kan een single reis IJsland al tot een succes maken.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt