single reis bali

DIVERS SINGLE BALI REIS OVERZICHT

Kortere Single reizen Bali of Java (tot 18 dgn)

Single reis Bali

Sting zong ooit heel mooi over Fields of gold en over Fields of Barley, maar hij had eigenlijk veel beter kunnen zingen over Fields of Bali. Zo ongelofelijk mooi is dit Indonesische eiland.  En tijdens deze inspirerende single reizen naar Bali, Java en/of de rest van Indonesië zul je versteld staan van adembenemende vergezichten, terwijl je leuke nieuwe contacten op zult doen.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

Langere singlereizen Bali of Java (> 18 dgn)

Eigenlijk is Indonesië veel te groot, veelzijdig en inspirerend om met een korte single vakantie te bezoeken. En om te voorkomen dat je eenmaal thuis direct weer geconfronteerd zult worden met een pijnlijk gevoel van heimwee, hebben we speciaal voor jou hieronder de leukste en bovendien extra lange single reizen naar Bali, Java, Lombok of de rest van Indonesië op een rijtje gezet.

Wil je meer weten? Klik dan op de link van jouw keuze.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


De naam Bali roept direct beelden op van witte stranden, een overweldigende natuur en kleurrijk uitgedoste danseressen; het droombeeld van iedere vakantie. Beelden die absoluut kloppen, maar slechts een klein deel zijn van al het moois wat Bali te bieden heeft. Laat je tijdens een single reis Bali betoveren en geniet van onbedorven natuur, prachtige stranden en een rijke cultuur. We vertellen je hier graag wat je tijdens de verschillende alleenstaande reizen Bali zoal kunt beleven. Bali is een Indonesisch eiland van ruim vijfduizend vierkante kilometer – vergelijkbaar met de provincie Noord-Brabant – en telt rond de vier miljoen inwoners. Het bestaat voor een groot deel uit vulkanisch gebergte. Er heerst een tropisch regenwoudklimaat, met een vrij constante temperatuur van rond de dertig graden. De zon schijnt er vrijwel iedere dag, dus na een single reis Bali is de kans groot dat je met een heerlijk kleurtje thuiskomt. In het zuiden, waar het meeste toerisme is, vind je prachtig witte stranden, inclusief wuivende palmen en een glasheldere zee. Wie met een single reis Bali bezoekt om meer van de stilte te genieten, bezoekt een van de rustigere stranden en baaien in het noorden. Bali maakt deel uit van de Koraaldriehoek,

waar je 75 procent van alle koraalsoorten op aarde en een enorme rijkdom aan dieren- en plantenleven vindt. Dat betekent dat je met een single reis Bali een fantastische locatie hebt gevonden om te snorkelen en te duiken. Ben je met een van de single reizen Bali na een paar dagen aan zee heerlijk uitgerust en wil je meer ontdekken? Dan zijn er nog de vele tempels, vulkanen en rijstvelden, maar ook de overweldigende natuur. Je komt zintuigen tekort! Ook voor de cultuurliefhebber is het eiland een paradijs. Zo laat een single reis Bali je kennismaken met de tempelspelen en de danskunst, die zo kenmerkend is voor de eeuwenoude Balinese cultuur. De dansen worden vaak uitgevoerd op gamelanmuziek, die je in gedachten nog vaak zult horen als je terugdenkt aan je droomreis. Verder wil je ongetwijfeld het wereldberoemde schaduwpoppentheater wayang kulit bezoeken, waarmee al eeuwenlang verhalen worden verteld. Kortom, als je met een van de single reizen Bali bezoekt, kan je niet alleen actief bezig zijn, maar ook genieten van de prachtige stranden, de natuur en de rijke cultuur. Zo heeft gastvrij Bali voor iedere leeftijd en ieder type reiziger veel moois te bieden – voor een droomvakantie die je nooit meer vergeet.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
  • Wat is de verdeling man/vrouw?
  • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt