single zeilvakantie

DIVERS WINTERSPORT REIZEN OVERZICHT

Meezeilen met een single zeilvakantie

Single zeilvakantie

Tijdens deze single mee-zeilvakanties kun je actief meezeilen of ontspannend genieten van het uitzicht, de zon en de overige deelnemers. Geniet van de Griekse eilanden, het verrassende Kroatië, het warme Turkije of de bruisende Cariben. Ontmoet leuke nieuwe gezichten en maak kennis met de mooiste plekjes van de omgeving die soms alleen vanaf het water zijn te bereiken. We wensen je bij voorbaat heel veel waterdruppels toe!

 • Tip! Zeilvakantie in Kroätie – vanaf €1250 – meer informatie

 • TIP! Single zeilreizen Griekenland – vanaf €649 – meer informatie

 • TIP! Single zeilvakanties Griekenland (18-25 jr.) en (25-39 jr.)  – meer informatie

 • Zeilenvakanties in het schitterende Nederland – vanaf €239 – meer informatie

 • Zeilen met singles in Griekenland, Kroatië, Turkije – vanaf €700 – meer informatie

 • Zeilen met alleengaanden in de Cariben – vanaf €2100 – meer informatie

 • Vlaamse single zeilweekenden – vanaf €250 – Meer informatie

Leren zeilen op vakantie

Single zeilvakantie

Wil je behalve een leuke vakantie met gelijkgestemden ook graag actief leren zeilen? Dan zijn deze single zeilvakanties echte aanraders. Met de wind in de zeilen, de zon brandend in je nek en om je heen leuke nieuwe gezichten,…, dat is pas inspiratie. Of je nu gevorderde of beginner bent, je vindt vast wel een zeilvakanties die bij je past. Kies voor een onvergetelijke zeilvakantie in Griekenland, Kroatië, Turkije of de prachtige Cariben. We wensen je bij voorbaat een behouden vaart!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

SINGLE REIZEN WEETJES

wist je dat?


Zeilen geeft een ongekend gevoel van vrijheid. De combinatie van wind, zon en zee zorgen ervoor dat je je werk en eventuele problemen in een paar dagen helemaal vergeten bent. De wind blaast als het ware je hoofd leeg. Tijdens één van deze single zeilvakanties geniet je van een heerlijke vakantie op het water. Verken de mooiste watergebieden van Europa per boot en maak kennis met andere inspirerende en alleengaande deelnemers. Zeil langs de Griekse eilanden en voel je even als Odysseus temidden van mooie pistache- en olijfbomen terwijl je geniet van een heerlijk wijntje op het dek. En natuurlijk neem je ook een duik in het blauwe, kraakheldere water. Blijf je liever dichter bij huis? Dan is dat ook geen enkel probleem.

Ervaar de oer-Hollandse natuurkrachten terwijl je soepel tussen de Zeeuwse eilanden vaart. Welke type bestemming heeft je voorkeur? Er zijn diverse mogelijkheden voor een single zeilvakantie. Of je nu kiest voor Nederland of liever het buitenland. Onze Nederlandse wateren zijn natuurlijk prachtig maar ook diverse bestemmingen in het buitenland zijn het bezoeken waard. Natuurlijk inclusief de prachtige ervaring van alles wat een buitenlandse single zeilvakantie te bieden heeft. Ontmoet leuke mensen, geniet van het zeilen, zwem op de mooiste plaatsen en geniet vooral tijdens deze bijzondere vakantie. We wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe met dit single zeilvakantie reizen overzicht.

NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

SINGLE LEVEN IS LEUK!

Singlereizend erin gelooft dat het single leven erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met singlereizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

HOEVEEL SINGLES IN DE HOOFDSTAD?

Ben je benieuwd hoeveel singles er in Amsterdam wonen? In een stad als Amsterdam zelfs 40% van alle inwoners tussen de 25 en 40 jaar single blijkt te zijn. Zou het met de stad te maken hebben net als het bruisende uitgaansleven?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot eenouder vakanties

IS JE INTERESSE GEWEKT?

je medereizigers leren kennen?


Wil je het komende jaar graag mee op single reis als 20 jarige maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

 • Zijn er wel mensen van mijn leeftijd?
 • Wat is de verdeling man/vrouw?
 • Is het niet erg dat ik alleen ben?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

 • Leer mogelijk je medereizigers alvast kennen voordat je boekt
 • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
 • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
 • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt